Hoofdstraat 5Website: www.jackieo.nl/
Telefoon: (071) 36 198 71

Jackie O Fashion

1121.

Hoofdstraat 5 + 5A;
Jackie O Fashion.

Jackie O is een inspirerende plek voor stijlkenners en fashionista’s. Jackie O’s collectie omvat een verfrissende blend van Franse elegantie en Italiaanse glam chic. Jackie O is vrouwelijk, vernieuwend, charmant en gracieus. Met een uitgebalanceerde collectie biedt Jackie O een brede range musthaves voor ieder moment van de dag.

De winkel omvat een totaalcollectie met naast kleding ook ruimte voor schoenen, tassen, sieraden en parfum. De verkoopsters beschikken over de nodige fashionsense en adviseren je graag bij het vinden van dat ene gedroomde jurkje of de perfecte jeans. Ze vertellen je alles over de nieuwste trends en stijlen en niet te missen: new arrivals.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *