Bomstraat 6Website: www. queensizemode.nl
Telefoon: 06-37 34 35 89

Damesmodezaak Queensize

1067a.

Bomstraat 6;
Damesmodezaak Queensize voor dames met een maatje meer.

Het moest er eindelijk van komen, langer uitstellen kon gewoonweg niet. Op 1 november 2014 opende Wendy Campfens-van de Leur de deuren van haar schitterende mode speciaalzaak voor grote maten. Het was altijd al haar grote droom: een eigen modezaak met modieuze kleding voor vrouwen met een maatje meer. 

Na jarenlang als manager bij verschillende grote ondernemingen te hebben gewerkt moest het er nu eindelijk maar eens van komen.
Dat Wendy uiteindelijk Noordwijk als vestigingsplek heeft uitgekozen lijkt op voorhand een goede zet.

Maar voordat Queensize haar deuren kon openen was er nog wel heel wat werk aan de winkel, wat met de enthousiaste hulp van vrienden en familie uiteindelijk meer op een feestje leek, dan op hard zwoegen. 

Op zaterdag 1 november 2014 was het dan eindelijk zover, de opening van Queensize was een absolute aanwinst voor het winkelgebied rond de Hoofdstraat.

Het samenstellen en up-to-date houden van haar collectie is voor Wendy een feestje op zich, niet in de laatste plaats omdat zij zelf deel uitmaakt van de doelgroep waarvoor zij haar werkelijk schitterende modezaak in de Bomstraat is gestart en waar zij, naast de prachtige, modieuze kleding, ook tassen en sieraden verkoopt.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *