Bomstraat 11-13Website: www.dansk-design.nl/
Telefoon: (071) 36 139 74

Dansk Deens Design voor Deense Mode en Woonaccessoires

1055a.

Bomstraat 11-13;
Dansk Deens Design, Damesmode.

Eerder waren hier: het Wico Manufacturenmagazijn en de kledingzaak van Bleichrodt gevestigd. Daarna kwam er: de Bazar van Jan van der Voet, de ‘Beach Break’ en nadien: de ‘Free Record Shop’. In Bazar Jan van der Voet voor strandartikelen, speelgoed, huishoudelijke artikelen etc. was tevens het Postkantoor ondergebracht. ‘Dansk Deens Design’ van Kristina Kiebert, was Eerder gevestigd aan het adres Hoofdstraat 115B voor Deense mode en woonaccessoires.

Wie is de Deense Kristina Kiebert?
‘Mijn naam is Kristina Kiebert en ik ben geboren en getogen in Denemarken.Toen ik 15 jaar geleden mijn grote liefde leerde kennen, besloot ik te verhuizen naar zijn geboorteplaats Sassenheim. Daar ben ik nooit meer weggegaan. Ik houd van Nederland, haar mensen en de gewoonten, maar één ding kunnen de Nederlanders nog wel leren van de Denen: How to dress to impress!

Acht jaar geleden besloot ik het roer om te gooien en mijn zekere baan te verruilen voor een Deense mode- en lifestyle-winkel in de Hoofdstraat van Noordwijk. De merken die ik verkoop zijn bijna allemaal Deens, maar soms is iets zó leuk, dat ik mijn concept een beetje laat schieten en het belang van mijn klanten voorop zet.

Uiteindeljjk gaat het erom dat jij met een geslaagde outfit, hip cadeau of unieke home-accessoire weer naar buiten loopt.

Kom je snel langs?’

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *