Abraham van Royenstraat 108Website: www.dekluchtnoordwijk.nl/
Telefoon: (071) 36 191 72

Eetcafé de Klucht

1026a.

Abraham van Royenstraat 108;
Eetcafé De Klucht.

Eerder was hier Kledingzaak ‘Paradiso’.

Vanaf het moment dat Eetcafé De Klucht in april 1985 de deuren opende heeft het zich mogen verheugen in een groot enthousiasme van vele, sterk uiteenlopende gasten. Het is wellicht dit kleurrijke en trouwe publiek dat Eetcafé de Klucht nog steeds tot een geliefd ontmoetingshuis voor jong en oud maakt.
Kortom: Eetcafé De Klucht is al jaren reuze in ‘trek’.Eetcafé De Klucht telt ca. 45 zitplaatsen. De aperitief- en eetbar biedt bovendien nog eens plaats aan 6 personen.

Door voortdurend de oren en ogen wijd open te houden, is het voor Eetcafé de Klucht mogelijk alert te kunnen reageren op de hedendaagse wensen en suggesties van de klantenkring. Zo wordt regelmatig de samenstelling van de menukaart getoetst en is het  een sport geworden om zo nu en dan een nog lekkerder, onbekend wijntje uit te schenken.
De chef-kok bereidt en begeleidt met veel toewijding de gerechten in de moderne open keuken. Van een sympathiek geprijsd weekmenu tot zijn absolute specialiteit: de alom gewaardeerde spareribs. Het kindermenu en de vegetarische gerechten vallen trouwens ook goed in de smaak!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *