Hoofdstraat 2AWebsite: www.funshopjollyjoker.nl/
Telefoon: (071) 36 183 33

Funshop Jolly Joker

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hoofdstraat 2A;
Funshop Jolly Joker.

Al vele jaren is Funshop Jolly Joker de meest uitgebreide feest- en kadowinkel van de Bollenstreek.

‘Funshop Jolly Joker springt in op alle feesten die er zijn, zoals de Halloween, Sinterklaas, Kerst en natuurlijk: Carnaval, Koningsdag, WK en EK voetbal. Er zijn Sint en Piet pakken en alle accessoires die daarbij horen.

Ook voor de verjaardagen heeft Funshop Jolly Joker een uitgebreid assortiment. Tevens heeft de Funshop een uitgebreid assortiment aan leeftijdkado’s en versieringen, o.a. Abraham en Sarah, 16, 18, 21, 30, 40 60, 65 jaar enz.
En natuurlijk voor de kinderverjaardagen.

Er is ook wat te vinden voor huwelijken en geboorten, bij een aanstaande geboorte kan je bijvoorbeeld twee setjes kleuren meenemen en later een kleur weer terugbrengen. Op het gebied van voetbal heeft de Funshop ook een heel assortiment Ajax en Feyenoord-artikelen, vanaf een potlood tot en met vlaggen, tassen, pyjama’s etc.

Voor schmink kan je ook bij deze shop terecht. Theater-schmink op waterbasis voor een betaalbare prijs.
Het is zeker de moeite waard om even gezellig bij Funshop Jolly Joker te komen snuffelen wat er allemaal te koop is.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *