Hoofdstraat 6Website: www.vdzwartjewelz.nl
Telefoon: (071) 36 115 75

Van der Zwart Jewelz

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hoofdstraat 6;
Van der Zwart Jewelz.

Eerder was hier: de Rijwielhandel van De Lange en Restaurant The Fish Company.

Van der Zwart Jewelz is de online juwelier voor al uw trend horloges en sieraden van de bekende merken.

Jewelz direct is de webwinkel van de fysieke winkel van Van der Zwart Jewelz in Noordwijk. Hier kunt u uw horloges of sieraden gemakkelijk en snel vanuit huis bestellen. Zelfs als het voor een cadeautje is, kunnen zij het alvast voor u inpakken en desgewenst naar de persoon zelf opsturen. Gemakkelijker kan het gewoon niet. Van der Zwart Jewelz Noorwijk is geopend in 1909 en is nog steeds aan het uitbreiden.

Zo hebben zij een eigen atelier direct boven de winkel en ook een complete trouwafdeling waar de klanten op hun gemak de trouwringen kunnen uitzoeken. De meeste trendmerken zijn in de winkel aanwezig en uiteraard houden zij steeds de nieuwe trends bij en springen daar dan direct op in. Ook voor het traditionele goud en zilver bent u bij Van der Zwart Jewelz aan het juiste adres.

Bijvoorbeeld een leuk kinderarmbandje voor een pasgeboren baby kunt u bij Van der Zwart gewoon bestellen en desgewenst graveren zij deze met de naam van het kindje.

Uiteraard is het graveren bij Van der Zwart Jewelz GRATIS.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *