Parallel Boulevard 178Website: www.coastinterieur.nl/
Telefoon: (071) 36 145 21

Coast Interieur v/h Madame Renee

1420a. 18.

Parallel Boulevard 178;
Coast Interieur v/h Madame-Renee.

Coast Interieur/Designwinkel Madame-Renee Noordwijk aan het Vuurtorenplein was ruim 18 jaar een begrip op het gebied van interieurinrichting en advies. Eigenaresse Marianne Alkemade adviseert en begeleidt nu met veel enthousiasme haar klanten vanuit haar nieuwe winkel aan de Parallel Boulevard 178 in Noordwijk aan Zee.

Voor inrichting van klein naar groot. Met haar persoonlijke benadering zorgt zij voor een complete begeleiding waarin de klant altijd het laatste woord heeft. Belangrijk is dat de klanten hun eigen persoonlijke sfeer in hun woning creëren, die uiteindelijk als een warme deken om hen heen valt. Van modern tot klassiek; wij houden ervan een mix te maken van stijlvolle producten met hier en daar een ‘eyecatcher’, maar altijd kwaliteit en met zorg uitgezocht, passend bij de omgeving en de persoon.

Door vrijblijvend op locatie mee te kijken, wordt al snel een inschatting gemaakt, waarna een totaalconcept gemaakt kan worden, maar ook deeladvies op het gebied van kleurgebruik (verven, stoffen), meubels, kunst en accessoires behoort tot de mogelijkheden. Veelal wordt direct uit voorraad geleverd, wat het mogelijk maakt een mooie bank of tafel snel in huis te hebben.

Wij vertegenwoordigen alle topmerken; hebben we net niet datgene wat bij u past, dan gaan we voor u op zoek. Door onze jarenlange ervaring en opgebouwde contacten lukt dat eigenlijk altijd.
Madame-Renee vertegenwoordigt onder andere: Mooi, Macazz, Giorgetti, Eric Kuster, Santa Cole, Diez, Baxter, Metalarte, Prades, Anta, Limited Edition, Claudi, Chivasso en Imperial.

Laat u inspireren door verschillende collecties banken, (gordijn)stoffen, tadfels, kunst en verlichting, maar ook door kleine accessoires.

Tevens organiseren wij hier geregeld een event, waar wij in combinatie met een wijn- of champagneproeverij de nieuwe collectie tonen.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *