Nieuwe Zeeweg 64Website: www.hypotheekshop.nl/
Telefoon: (071) 36 499 57

De Hypotheekshop

1396a. Geen hogere DPI

Nieuwe Zeeweg 64;
De Hypotheekshop.

Voorheen was hier de ‘School met den Bijbel’. Later, toen de school verhuisde naar de Julianastraat, werd het schoolgebouw gebruikt als opslagplaats voor Zeebad Noordwijk.

De mensen van de Hypotheekshop vinden de koop van een huis de belangrijkste financiële beslissing in het leven van de mens: het afsluiten van een hypotheek. De ervaren hypotheekadviseurs kijken daarom verder dan alleen naar een gunstige rente. Zo zijn jouw persoonlijke situatie en wensen minstens zo belangrijk om rekening mee te houden, juist voor de langere termijn.
Loop gerust eens bij ons naar binnen voor een vrijblijvend en gratis gesprek. Met een hypotheekadvies van de Hypotheekshop in Noordwijk weet je zeker dat je straks thuiskomt met een hypotheek die volledig bij je past.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *