Maarten Kruytstraat 22Website: www.deggerkappers.nl
Telefoon: (071) 36 101 33

Kapsalon Degger

PENTAX Image

Maarten Kruytstraat 22;
Kapsalon Degger.

Degger kappers werkt met verschillende topmerken. Dit omdat er veel verschillende klanten in de zaak komen.

In 1955 opende Degger Kappers zijn deuren. Al snel groeide Degger uit tot de veelzijdige salon zoals deze nu aan de Maarten Kruijtstraat in Noordwijk aan Zee te vinden is. In deze moderne salon worden de nieuwste technieken gecombineerd met een grote variëteit aan haarstyle en producten.

Het team medewerkers bestaat uit een groep goed opgeleide talentvolle en enthousiaste mensen die kwaliteit en service hoog in het vaandel hebben staan. Het team bestaat uit Master stylisten, Topstylisten, Stylisten en Leerlingen. Het ervaringsniveau wordt bepaald door het aantal jaren dat de stylist het kappersvak uitoefent en de opleiding en cursussen die hij of zij gevolgd heeft.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *