Nicolaas Barnhoornweg 12Website: www.balancenoordwijk.nl/


Healingshop 2 Balance

1392a.

Nicolaas Barnhoornweg 12;
Healingshop for Body and Soul 2 Balance.

In juni 1935 nam Hogewoning de bakkerij van D.J. van Rijn over. In september 1988 werd de bakkerij van Hogewoning door bakker Van Westerop overgenomen. Later kwam hier De Snuffelschuur van C. Wijnands (Curiosa-spulletjes uit grootmoeders tijd).

Healingshop 2 balance Noordwijk.

Houdster van de Healingshop for Body and Soul is Luna, geboren en getogen in Groningen en sinds enige jaren woonachtig in Leiden.

‘Na mijn HBO opleiding commerciële economie heb ik vele jaren gewerkt in de zakelijke dienstverlening, o.a. als intercedent en consultant. Tot het moment dat een burn-out mijn leven veranderde…Deze ‘tegenslag’ in mijn leven was het startsein voor een zoektocht naar mijn ware aard en missie op aarde. Ik ging op zoek naar mezelf en ontdekte dat ik hoogsensitief ben en makkelijk contact kan maken met de wereld van energie. Omdat je energie niet kan zien, is het voor velen onbekend terrein. Maar energie kan je wel voelen en de een is er gevoeliger voor dan de ander. Ben je niet bewust van die gevoeligheid, dan kan het tegen je werken; je pikt ongemerkt (negatieve) energie van anderen op. Gevolg is dat je moe en gestresst raakt. Ben je er wel bewust van en ontwikkel je die gave verder, dan kan je er je voordeel mee doen, net als ik.

Om mijn gaven verder uit te diepen heb ik cursussen gedaan op het gebied van o.a. Reiki, Space Clearing, Pendelen, Meditatietechnieken, Channelen, Intuïtieve Massage, Sjamanisme en Reading- en Healingtechnieken. In 2003 heb ik de opleiding tot Feng Shui consulent afgerond. Sinds 2004 ben ik Reikimaster. Mijn leven is geen ‘standaard’ leven geweest. Ik heb veel meegemaakt, heb vele ups en downs gekend.

Bij elke down heb ik mezelf afgevraagd waarom dit gebeurde. Wat leer ik ervan, in welke mate ben ik (is mijn ziel) hierdoor gegroeid? Ik ben op een bewuste manier in het leven gaan staan. Ik heb mezelf regelmatig een spiegel voor durven houden. Ik heb het leven volop in de wind beleefd, zonder me te verstoppen, zonder mijn emoties weg te duwen. Ik ben een geheeld en wijs mens geworden. Met het volgen van mijn hart lag het zakenleven definitief achter mij en nu doe ik alleen nog dingen waar ik blij van word…

Met al mijn ervaring hoop ik jou van dienst te zijn en je gereedschappen aan te reiken, waarmee je verder kunt op je levenspad.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *