Quarles van Uffordstraat 1Website: www.luba.nl/uitzendbureau/noordwijk/
Telefoon: (071) 36 192 36

Uitzendbureau Luba

1459a.

Quarles van Uffordstraat 1;
Luba Uitzendbureau.

Vroeger was hier de levensmiddelenwinkel van Cor en Sip van der Werf.

Het adres van Luba Uitzendbureau was na De Grent 4: Piet Heinstraat 78, vervolgens: Quarles van Uffordstraat 83 en thans Quarles van Uffordstraat 1.

Later kwam hier: Kapsalon van Wetten en Randstad Uitzendbureau en thans: Luba Uitzendbureau.

Luba Uitzendbureau Noordwijk is gelegen aan de toegangsweg van Noordwijk richting het Vuurtorenplein, de boulevard en natuurlijk de zee. Wij hebben diverse openstaande vacatures in Noordwijk, Noordwijkerhout en de rest van de Duin- en Bollenstreek. Je kunt bij ons terecht voor diverse banen, zoals administratief medewerker, magazijnmedewerker, de horeca en monteurs functies.
Ben je op zoek naar een vaste baan, tijdelijk werk of ander uitzendwerk? Ons uitzendbureau helpt je graag op weg. Naast ons uitzendbureau, na de bushalte, hebben wij eigen parkeerplekken. Hier kun je gratis je auto parkeren. Wij werken in een hecht team en weten wat er speelt in de arbeidsmarkt en bij onze medewerkers. Oprechte interesse in mensen en de kennis van Noordwijk maakt ons tot een uniek uitzendbureau.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *