Vuurtorenplein 2Website: [email protected]
Telefoon: (071) 36 192 19

Makelaardij Voorham

PENTAX Image

Vuurtorenplein 2;
Makelaardij Voorham.

Eerder was hier Slijterij Van Rhijn en later: Woninginrichting Madame Renee.
Slijterij Van Rhijn had eerder een plekje op het Wantveld.

Makelaardij Voorham bestaat reeds sinds 1985 en is met name actief in de Duin- en Bollenstreek in de kop van Zuid-Holland (zoals onder andere Noordwijk, Noordwijkerhout, Lisse, Sassenheim, Leiden, Oegstgeest, Rijnsburg, Katwijk, Warmond, Voorhout, Wassenaar en Hillegom).

De organisatie van Makelaardij Voorham bestaat uit een dynamisch team met jarenlange werkervaringen in dit gebied. Door deze ervaring heeft Voorham Makelaars een breed inzicht in de markt in haar regio en tevens een groot netwerk opgebouwd van onder andere klanten, notarissen, projectontwikkelaars en gemeenten.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *