Speijkstraat, Van 2Website: www. [email protected]
Telefoon: (071) 36 191 09

Ouderenwinkel Noordwijk

1552.

Van Speijkstraat 2;
Ouderenwinkel Noordwijk.

Op 11 november 2011 opende Ouderenwinkel Noordwijk de deur voor het publiek en de reacties waren, zonder uitzondering, positief. Bert Bulk en zijn zoon Erwin hebben zich inmiddels als serieuze en betrouwbare partner geprofileerd voor zowel de particuliere gebruiker als voor de professionele zorg-en dienstverlener. Met een enorm assortiment, van een simpele knopenhaak tot aan een geavanceerde patiëntenlift en van een senioren-eetkamerstoel tot aan een alternerend matras, kan Ouderenwinkel Noordwijk u van dienst zijn. De sleutelwoorden bij ons zijn “Kwaliteit, betrouwbaarheid en aandacht”.

Het is soms lastig om voor u de best passende rollator te vinden. Of wellicht bent u op zoek naar een sta-op stoel en weet u niet wat u exact nodig heeft. Vanuit Ouderenwinkel Noordwijk helpen we u hier graag mee. Het is ons doel om u zo gericht mogelijk te helpen zodat u het best passende product voor u vindt.

Omdat wij een zeer uitgebreid assortiment hebben zijn we in staat om op basis van uw wensen dat product te vinden wat u nodig heeft. Ook als u niet in de conditie bent om langs te komen willen wij u alsnog zo gericht mogelijk helpen. We komen zelfs bij u langs als u dat wenst.

Dus bent u op zoek naar een Topro Troja 2G rollator en weet u niet exact wat de beste maten zijn. Of heeft u toch vragen over een seniorenbed of een sta-op stoel, kom dan gerust bij ons langs.

Wij zijn er voor u om het gemakkelijker te maken!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *