Prins Bernhardstraat 67Website: www.verzekeringsmaat.nl/noordwijk/
Telefoon: (0710 36 475 20

Verzekeringen – Van Grieken

1490a.

Prins Bernhardstraat 67;
Van Grieken, Verzekeringen.
Eerder was er de schoenenwinkel van J. Weber.

Van Grieken heeft een onafhankelijke vergelijkingssite voor verzekeringen. Zij zijn dus geen verzekeraar. Zij helpen jou de verzekering te vinden met de beste prijs-kwaliteitsverhouding. Wil je jouw gekozen verzekering ook meteen afsluiten? Dat kan in één moeite door. Zo bespaar je jezelf flink wat geld en uitzoekwerk.
Van Grieken is onafhankelijk. Men geeft je een objectieve vergelijking van autoverzekeringen, rechtsbijstandverzekeringen, reisverzekeringen, woonverzekeringen en zorgverzekeringen.

Wil je weten hoe Van Grieken onafhankelijk blijft en toch verdient? Goede en terechte vraag, die ze graag beantwoorden:
Van Grieken’s missie? Nederland op een positieve manier laten zien dat je gemakkelijk kunt besparen op verzekeringen, als je maar goed vergelijkt. En vind je niet alleen prijs, maar ook kwaliteit belangrijk? Ook dan zit je goed bij Van Grieken. We vergelijken namelijk ook de voorwaarden. En die nemen we mee in de top 3 die we voor je samenstellen.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *