Hoofdstraat --Website: [email protected]/
Telefoon: 06-22 51 64 00

Vishandel Dirk van Duijn

1350.

Hoofdstraat (‘de Buurt’);
Vishandel Dirk van Duijn.

Al 64 jaar staat op de bekende stek in de kop van de hoofdstraat de viskar van eerst Jaap Duijndam en de laatste 28 jaar van Dirk van Duijn (en Zoon).

Al jaren verkopen zij haring van topklasse waar mensen graag een straatje voor om rijden. De haring wordt direct aan de viskar met de hand schoongemaakt. Door jaren ervaring weten zij de beste kwaliteit haring te vinden. Aan de kar vindt u ook een heel assortiment van broodjes makreel tot broodjes paling.

Voor feesten en verjaardagen maken zij haringschotels, ook voor uw reizen naar het buitenland kunnen zij haring vacuum verpakken. U kunt telefonisch uw bestelling doorgeven en afhalen bij de haringkar of deze wordt evt. in overleg bezorgd (in Noordwijk).

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *