Heilige Geestweg 28Website: www.apotheeknoordwijkbinnen.nl/
Telefoon: (071) 36 101 17

Apotheek Noordwijk Binnen

0135. Heilige Geestweg B28-2

Heilige Geestweg 28;
Apotheek Noordwijk Binnen.

Na de Duinrand Apotheek werd in 1956 Apotheek Noordwijk aan Zee geopend, en in 2009 kreeg het bedrijf er een derde apotheek bij: Apotheek Noordwijk Binnen.

Uit de maatschap die eind jaren zeventig werd opgericht, ontstond in 2010 de Samenwerkende Apotheken Bollenstreek (SAB).
De SAB bestaat naast de drie Noordwijkse apotheken ook uit apotheek De Schelft in Noordwijkerhout en Apotheek Voorhout. Belangrijke factor van succes was de samenwerking tussen apothekers onderling én huisartsen. Een samenwerking die tot op de dag van vandaag gekenmerkt wordt door waardering voor elkaar en elkaars vakgebied en respect voor de mens achter de professional.
Door niet in hokjes en domeinen te denken, kunnen we focussen op inhoud, waarbij wij als apothekers onszelf voortdurend toetsen aan de belofte die we onszelf én onze patiënten hebben gedaan: ‘Bewust en veilig geneesmiddelengebruik ten behoeve van gezondheidswinst, dichtbij huis met een herkenbaar gezicht in de Bollenstreek’ (overgenomen uit het boekwerk ’75 jaar farmacie in Noordwijk, uitgegeven ter gelegenheid van het 75-jarige bestaan van de Duinrand Apotheek Noordwijk.

Zie ook bij: Duinrand Apotheek.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *