Heilige Geestweg 4Website: www.hoeksvis.nl/
Telefoon: (071) 36 179 18

Vishandel Hoek

0132. Heilige Geestweg B4-2

Heilige Geestweg 4;
Vishandel Hoek.

Destijds was hier de Brandstoffenhandel, tevens Water- en vuurwinkel van Willem van Wetten Sr., die in 1924 met zijn bedrijf naar Kerkstraat nummer 8 verhuisde.

Dit pand werd in 1969 afgebroken. Op die plaats kwam Vishandel Hoek (eerst van Wim Hoek, thans van zoon Frans). De laatste bewoner van het pand, voordat het moest wijken voor Hoek’s Vishandel, was Henk van Urk, die in de jaren ’30 van de vorige eeuw tot begin jaren ’40 hier een kruidenierswinkel had en het pand tot 1969 in gebruik had als woonhuis.

Voor meer informatie: zie bij Kerkstraat 8.

In Hoek’s Vishandel vindt men een uitgebreid assortiment aan overheerlijke visgerechten, met zorg geselecteerd en klaargemaakt. En niet te vergeten: het grote assortiment verse vis, belegde broodjes en diverse schaal- en schelpdieren. Frans Hoek rijdt iedere dag naar de visafslag in Scheveningen. Op vrijdag zelfs twee keer, om voor het weekend voldoende verse visprodukten in huis te hebben.

Bij Hoek’s Vishandel staan kwaliteit en klantvriendelijkheid altijd voorop.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *