Boekerslootlaan 17Website: www.kom-advocaten.nl/
Telefoon: (071) 36 158 78

Advocatenkantoor KOM

042. Boekerslootlaan A17-2

Boekerslootlaan 17;
Advocatenkantoor KOM.

Advocatenkantoor KOM (Maatschap: Kok, Ottens en Minderhoud).
KOM Advocaten: het Advocatenkantoor in de Duin- en Bollenstreek dat haar brede ervaring inzet om de belangen van de cliënt in alle facetten te behartigen.

Een advocaat is per definitie een pleitbezorger, iemand die de belangen verdedigt in de rechtszaal. Bij KOM Advocaten weten zij daarnaast dat het vooral in het familierecht vaak in het belang van de betrokkenen is, het conflict buiten de rechtszaal op te lossen.

KOM Advocaten is zowel bedreven in bemiddeling (mediation) als in het procederen wanneer mediation geen optie meer is.
In strafzaken is KOM Advocaten een voorvechter van uw zaak. De cliënt ervaart hier een persoonlijke benadering. Een kwestie van hart voor mensen, oog voor de feiten, een scherp brein en een nuchtere mentaliteit.

Samen met de cliënt bepaalt KOM Advocaten de beste strategie om uw belangen optimaal te dienen. Ook in het belasting-, bestuurs- en belastingrecht.

Als het het arbeidsrecht betreft kunnen zowel de werknemer als de werkgever KOM Advocaten vragen namens hen op te treden in arbeidsgerelateerde zaken.

Rechtsgebieden KOM Advocaten: Personen- en Familierecht, Strafrecht en Jeugdstrafrecht; Insolventierecht en Algemene praktijk.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *