Achterzeeweg 12Website: www.sense4beauty.nl/
Telefoon: (071) 36 135 70

Schoonheidssalon ‘Sense 4 Beauty & Feet’

021. Achterzeeweg B12-1

Achterzeeweg 12;
Schoonheidssalon Sense 4 Beauty and Feet.

In deze schoonheidssalon zijn Sabrina van Schooten en haar moeder Henny sinds mei 2008 actief als schoonheidsspecialiste, visagiste en pedicure. Sabrina is er voor alles wat met de huid en het gezicht te maken heeft en Henny doet al het handen- en voetenwerk.

Sense 4 Beauty and Feet is de Schoonheidssalon van de Bollenstreek. Veel mensen uit Noordwijk, Noordwijkerhout, Voorhout en Katwijk komen in de salon voor huidgespecialiseerde behandelingen. Bij Sense 4 Beauty and Feet staat de primaire klacht en wens van de klant voorop.

Veel mensen uit Noordwijk, Noordwijkerhout, Voorhout en Katwijk zijn al bij Sense 4 Beauty and Feet geweest voor een acne behandeling, couperose behandeling, behandelen van pigmentvlekken op de huid, extreem gedehydrateerde huid, laser-behandeling, definitief ontharen etc. Maar niet alleen voor de huid. De klant kan ook bij Sense 4 Beauty and Feet terecht voor Wimperextensions, Permanente Make Up, Pedicure, Gellak, Detox en voor Bruidsmake up.

Omdat Sabrina in het bezit is van de juiste diploma’s en zich regelmatig bijschoolt wordt de acne-behandeling deels of volledig vergoed door de zorgverzekeraar.

Sinds maart 2014 is het team van Sabrina en Henny versterkt met freelance Permanente make up specialiste Jacqueline de Koning.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *