Kerkstraat 7Website: www.vanwesterop.nl
Telefoon: (071) 36 135 13

Snackbar/Lunchroom Van Westerop

0166. Kerkstraat A7-4

Kerkstraat 7;
Snackbar/Lunchroom Van Westerop.

In het verleden was hier de brood- en banketbakkerij van C.M. Roodenrijs.

Sinds 1957 is hier snackbar/lunchroom Van Westerop gevestigd. Frans en Jos van Westerop maakten vanaf het begin de kroketten, bamiballen en nasiballen zelf in de eigen keuken. Veel Noordwijkers zijn opgegroeid met een patatje en een kroketje van Van Westerop.

Vandaag de dag wordt de snackbar/lunchroom gerund door dochter Mariëtte. Samen met haar jongere zus Esther en medewerker Anthony blijft de zaak voortbestaan en kan men hier nog steeds een lekkere maaltijd en/of broodje bestellen.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *