Kerkstraat 3Website: [email protected]
Telefoon: (071) 36 204 42

Lijstenmakerij Bumble Bee

0160. Kerkstraat A3-2

Kerkstraat 3;
Lijstenmakerij Bumble Bee

In het pand van Bumble Bee is vele jaren een schoenenhandel gevestigd geweest. In de jaren ’30 en ’40 van de vorige eeuw was er de schoenwinkel van de firma Krol, die tevens een winkel in de Hoofdstraat had. Na Krol kwam hier het Schoenenmagazijn van Henk Verkade. De schoenmakerij was boven de winkel. Later kwam er kapsalon Padero en daarna een kledingzaak van Petra de Bolster.

Tot april 2015 hadden Paula en Jan hier hun lijstenmakerij ‘Bumble Bee’.

Per 1 april 2015 deden Paula en Jan de winkel en inventaris van ‘Bumble Bee’ over aan Marian Meijer en Martin Pierik. Marian is beeldend Kunstenares en Kunstschilder. Martin komt uit de wereld van beurzen en reclame. Ook de naam ‘Lijstenmakerij Bumble Bee’ werd door Marian en Martin overgenomen omdat die naam voor kwaliteit staat.

Bumble Bee lijst jouw kostbare bezit in met kennis van zaken en denkt creatief met je mee om tot een perfect resultaat te komen, waar je jarenlang van kunt genieten. Dit geldt niet alleen voor posters en foto’s. Kunst vormt een belangrijk deel van het inlijstwerk. De klant kan ook denken aan een bijzonder voetbalshirt of baby’s eerste pakje, of misschien wel een paar antieke oorbellen. Alles waar men aan gehecht is en graag mooi wil bewaren is de moeite waard om in te lijsten. 

Bumble Bee biedt een zeer ruime keuze aan lijsten, zowel van hout als van metaal, op maat gemaakt in de eigen werkplaats, waar bij het inlijsten zoveel mogelijk met volledig zuurvrije producten wordt gewerkt.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *