Kerkstraat 1Website: www.rubensnoordwijk.nl
Telefoon: (071) 36 129 79

Rubens, Damesmode, Lingerie en Badmode

0156. Kerkstraat A1-2

Kerkstraat 1;
Rubens, Damesmode, Lingerie en Badmode.

Vroeger was hier de melkwinkel van boer Henk Remmerswaal, later van Rinus Janson, die eerder knecht bij boer Remmerswaal was. Daarna werd het de winkel in treinenmodelbouw van Van der Voort en hobbyshop ‘De Koperen Bel’.

Enige tijd is hier een filiaal van Chemische Wasserij De Randstad gevestigd geweest. Vervolgens werd het Marcello’s hoeden- en pettenmode van Carolijn Fijen. Sinds 2011 is hier Rubens speciaalzaak in damesmode, lingerie, Badmode en accessoires van Danielle Hilaire gevestigd.

Rubens collectie wordt steeds vernieuwd en de mooiste modellen gaan snel de deur uit. Wil men nog genoeg keuze hebben wacht dan niet te lang om langs te komen. Rubens lingerie en badmode geeft een uitstekende service. Bent u ‘beu’ van uw slecht passende bh of van het slechte advies van een onervaren verkoopster, kom dan bij Rubens langs voor een ‘second opinion’.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *