Kerkstraat 5Website: www.schoonheidssalonpetronellas.nl
Telefoon: 06-18 83 78 95

Schoonheidssalon Petronella’s

0163. Kerkstraat A5-3

Kerkstraat 5;
Schoonheidssalon Petronella’s.

Lange tijd is hier een slagerij gevestigd geweest. Eerst van Niels, daarna van Krol, en weer daarna van firma I. Zandvoort en laatstelijk van G.Th. Pauëlsen. Er is ook een filiaal van stomerij Speed Wash gevestigd geweest en CD- en platenhandel Procede.

Sinds 7 januari 2013 is hier schoonheidssalon Petronella’s van Natasja Ridder.

Schoonheidssalon Petronella’s heeft verschillende soorten behandeling. Voorafgaande aan de behandeling wordt met de cliënt(e) besproken welke behandeling hij of zij wil en welke, vanuit Natasja’s visie, de beste voor de huid van cliënt(e) is. Zo wordt de behandeling persoonlijk op de cliënt(e) gericht.

Men kan bij schoonheidssalon Petronella’s terecht voor pedicure, gezichtsbehandelingen, wimperextensions, massages, gel-nagellak en nog veel meer.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *