Kerkstraat 1AWebsite: [email protected]/
Telefoon: (071) 36 169 79

Witgoedspecialist ‘Fair Price’

0158. Kerkstraat A1A-2

Kerkstraat 1A;
Witgoedspecialist Fair Price

Arno Brinkman begon zijn witgoedwinkel in september 1990 in de Kerkstraat.

Van november 1986 tot september 1990 had hij een 2e hands witgoedwinkel in het pand van Moby Dick, Schoolstraat 31, eerst in de kelder, later in de winkel. In de jaren ’20 van de vorige eeuw begon Jacob Baalbergen, zoon van Frits Baalbergen, die in het verleden uitbater van café Thomas was, hier in de Kerkstraat een kleermakerij.

In die tijd was hier ook een filiaal van Chem. Wasscherij – Stoomwasscherij, Fijne Wasch- en Strijkinrichting Perfecta gevestigd. Na Baalbergen had Frits Duinkerken hier de Stomerij Randstad Cleaning Service. Later vertrok Frits naar Van Speijkstraat 17, terwijl zijn broer John de zaak overnam en dat nog eens 13 jaar heeft volgehouden. Dit pand is ook bewoond geweest door loodgieter Frans Onverwagt en werd later de antiekzaak van Verbiezen. Daarna is het pand gekraakt.

Arno heeft het als een bouwval van vastgoedbelegger Ronnie van de Putte gekocht en laten restaureren.

De Witgoed specialist is als enige in Nederland echt gespecialiseerd in witgoed. Dit geldt voor vrijstaande apparaten, maar vooral ook voor inbouwapparatuur. Medewerkers van Witgoed specialist-winkels dienen op de hoogte te zijn en te blijven van alle nieuws, innovaties en techniek op dit gebied. Alleen zó kunnen zij de cliënt optimaal adviseren en van dienst zijn met het apparaat dat precies past bij het huishouden en levensstijl van de cliënt. En voor hun inbouwapparatuur geldt natuurlijk: letterlijk tot op de millimeter passend. Samen met de cliënt maken zij een weloverwogen keuze uit het complete assortiment, met alle vooraanstaande merken die garant staan voor kwaliteit.

De apparatuur van uw keuze wordt zo snel mogelijk bezorgd wanneer het ú uitkomt. Bij uw Witgoed specialist bepaalt u namelijk zelf het tijdstip van bezorging. Zo weet u precies waar u aan toe bent, en hoeft u niet onnodig op de bezorging te wachten. Heeft u extra wensen? Ook het installeren van uw nieuwe witgoedapparatuur, het aanbrengen van een trekschakelaar, of het loskoppelen van oude apparatuur is geen enkel probleem. Maar omdat elke situatie uniek is, stemt uw Witgoed specialist-adviseur graag samen met u af welke werkzaamheden het beste aansluiten op uw behoeften. Uiteraard worden de verpakking en de evt. oude apparatuur welke door de aankoop wordt vervangen mee retour genomen.

En mocht uw apparaat – ongetwijfeld na lange trouwe dienst – kuren vertonen, dan staat de onafhankelijke en door de topmerken gecertificeerde Technische Dienst in no time bij u voor de deur.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *