Keuvel, De 12Website: www.roses-only.nl
Telefoon: (071) 36 222 60

Roses Only

0292. Keuvel, De B12-3

De Keuvel 12;
Bloemen en Woonaccessoires Roses Only

‘Roses Only’ is dé Rozenwinkel waar uitsluitend exclusieve rozen en woonaccessoires worden verkocht. De winkel wordt geëxploiteerd door de familie Van der Deijl van de Herenweg – broer en zussen.Deze winkel werd 25 maart 2010 geopend. Sinds 31 augustus 2013 is het erachter liggend pandje erbij getrokken (o.a. de voormalige koelcel van groenteman Van der Zalm, Kerkstraat 40).

Destijds was hier de eigenlijke bakkerij van bakker Van Westerop, Kerkstraat 38. De eigenlijke bakkerij van Van Westerop ging naar Katwijk, Scheepmakersstraat 6-8 (de winkel bleef in Noordwijk). De eigenlijke bakkerij werd omgebouwd tot een 2-tal winkels. In de ruimte direct achter de winkel kwam Boekhandel Kwibus en in het achtergedeelte  kwam AllEasy Multimedia Services en na een paar jaar vertrok AllEasy naar Keyserswey 23 op het Bedrijvenpark ’s-Gravendijck.  Na AllEasy kwam er voor een aantal jaren: het postbestellingsbedrijf Regio Post Duinrand van Jolanda en Vanny van Eeuwijk.

Sinds 1992 worden er rozen gekweekt op eigen rozenkwekerijen in Equador en Ethiopië. Elke roos is uniek op zich. Het familiebedrijf Van der Deijl Roses importeert de rozen en deze worden in Noordwijk uitgepakt en verwerkt. Na vele jaren leek het de familie leuk om de Noordwijkse consument het produkt te laten zien en kwam het idee van een Rozenwinkel.
Bij ‘Roses Only’ kan men rozen per stuk of verwerkt in een prachtig boeket kopen. Ook voor trouwboeket, arrangementen voor bedrijven en particulieren of rouwwerk kan men bij ‘Roses Only’ terecht.

In de loop der jaren is de winkel uitgebreid met vazen, glaswerk, woonaccessoires, lampen en leuke meubels.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *