Kerkstraat 38Website: www.bakkerammerlaan.nl/noordwijk/
Telefoon: (071) 36 124 91

Brood- en banketbakker Ammerlaan

0257. Kerkstraat B38-3

Kerkstraat 38;
Brood- en banketbakker Ammerlaan.

Sinds mensenheugenis is op deze plaats een broodbakkerij gevestigd. Eerst van Heinz, daarna van Van Westerop. Tot 1983 was de bakkerij achter de winkel. Het pand liep ver door in de Tramsteeg: tot en met het huidige pand van ‘Roses Only’. Bakker Van Westerop verplaatste de eigenlijke bakkerij in 1983 naar Katwijk, Scheepmakersstraat 6-8. Begin jaren ’90 werd het gedeelte direct achter de winkel verbouwd tot 2 afzonderlijke winkelpandjes. In het aan de winkel grenzend pand kwam de door dochter Conny en haar man Cees Plug geëxploiteerde boekhandel Kwibus. In de eigenlijke bakkerij, kwam later na verbouwing: ‘AllEasy Multimedia Productions’.

In het eerstgenoemde pandje kwam Van Eeden en De Ridder schoenreparatie en lederwaren en in het pandje van AllEasy: bloemenzaak ‘Roses Only’. Eerder was dit pandje in gebruik bij ‘Regio Post Duinrand’.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *