Kerkstraat 6AWebsite: www.noordwijk.buurtzorg.net/
Telefoon: 06-13 34 28 48

Buurtzorg voor mensen die zelfstandig willen blijven wonen

13. Kerkstraat-4

Kerkstraat 6A;
Buurtzorg.

In deze oorspronkelijke turfschuur bij kolenhandel Van Wetten zijn diverse winkeltjes gevestigd geweest: Jane en Johns platenzaak, Postzegelhandel ‘Hollands Glorie’, Modehuis Zippy, Woningbureau 5 sterren en: ‘Kado’s van Tante Toos’ van Erna van Wetten.

Bij ziekte en ouderdom met goede zorg zelfstandig blijven wonen.Dat kan, met ‘Buurtzorg’. Ziek zijn en ouder worden gaat vaak gepaard met handicaps en beperkingen. Dat wat men iedere dag gewoon was te doen gaat opeens moeilijk en lukt soms helemaal niet meer. Dit heeft soms grote gevolgen in het dagelijks leven. Buurtzorg kan helpen in dit soort situaties en zoekt samen naar oplossingen.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *