Keuvel, De 2Website: www.fotovankampen.nl/
Telefoon: (071) 36 121 76

Fotohandel Van Kampen

0285. Keuvel, De B2-2

De Keuvel 2;
Fotohandel Van Kampen.

Fotohandel Van Kampen was eerder gevestigd aan het adres Sint Jeroensweg 4 in Noordwijk-Binnen en Dorpsstraat 31 in Noordwijkerhout.

In de nieuwe winkel van fotohandel Van Kampen staat men klaar met eerlijk en deskundig advies op het gebied van fotografie en film. In de fotostudio of op locatie worden de kostbaarste momenten vastgelegd. Denk hierbij aan bruidsreportages, familieportretten, jubilea en dergelijke. Uiteraard maakt fotohandel Van Kampen pasfoto’s voor alle officiële documenten. Voor de presentatie van foto’s heeft fotohandel Van Kampen een ruim assortiment lijsten, passe-partouts en albums. Ook heeft men een groot assortiment compactcamera’s, spiegelreflexcamera’s, videoapparatuur en toebehoren voorradig.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *