Kerkstraat 40Website: www.dominospizza.nl
Telefoon: (071) 36 109 79

Domino’s pizza’s

0259. kerkstraat 40 Dominos

Kerkstraat 40;
Domino’s Pizza’s.

Eerder was hier de groentewinkel van Koelewijn, later die van Willem van der Zalm. Daarna de Fruitlijn van Peter Broekhof. Daar weer na:
Tut en Hola, Woonaccessoires.

Domino’s Pizza’s is een internationaal bezorg- en afhaalbedrijf voor pizza’s. In totaal zijn er 109 vestigingen van Domino’s Pizza’s in Nederland. Bij Domino’s Pizza’s Noordwijk kan men een breed assortiment aan pizza’s laten bezorgen of afhalen. Naast pizza’s verkoopt Domino’s Pizza’s ook bijgerechten zoals salades, kipsnacks en stokbroodjes. Eerder was deze pizzazaak onder de naam ItalyItaly gevestigd in de Kerkstraat op nummer 58C.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *