Kerkstraat 50Website: www.vanderbent.keurslager.nl
Telefoon: (071) 36 127 20

Slagerij Keurslager Krijn van der Bent

0272. Kerkstraat B50-3

Kerkstraat 50;
Keurslager Krijn van der Bent.

In het verleden was hier de slagerij van Piet van den Berg (‘de Knorst’), die eerder een slagerij aan het adres Bronckhorststraat 1 had.  Oók Slager Pauëlsen had hier eerder zijn slagerij.

Dat ambacht, kwaliteit en vakmanschap samengaan wil keurslager Krijn van der Bent graag laten zien op de website. Men kan een kijkje nemen in de keuken, waar alle salades en vleeswaren nog zelf gemaakt worden. Van het worst stoppen tot en met het roken, het gebeurt allemaal met de hand! Ook kan je hier in de Kerkstraat terecht voor eigengemaakte maaltijden, diverse worstsoorten en niet te vergeten de gourmetschotels. De keurslagerij is Krijns trots.Iedere dag doen de slagers hun uiterste best om de beste ambachtelijke producten te bereiden, welke meerdere malen bekroond zijn op nationaal niveau.

Of het nu gaat om een puur stukje vlees, de fijnste vleeswaren, de lekkerste specialiteiten of de heerlijkste maaltijden: slagerij Van der Bent gebruikt altijd de meest verse ingrediënten voor het eindresultaat van de beste kwaliteit, zoals het rundvlees van Noordwijkse koeien. Iedere dag staat een deskundige team klaar om de klant te helpen en van persoonlijk advies te dienen.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *