Kerkstraat 44Website: www.tandenwinkel.com/
Telefoon: (071) 36 111 45

Tandenwinkel van Peter van Wijk

0264. Kerkstraat B44-1

Kerkstraat 44;
Tandenwinkel ‘Adesta’ van Peter van Wijk.

De ‘Tandenwinkel’ was in 1980 in het pand Kerkstraat 75 gevestigd door Hennie en Tini van Leeuwen (stiefvader en moeder van Peter).

Al langer dan 11 jaar werkt Peter van Wijk hier in zijn ‘Tandenwinkel’, waar de klant terecht kan voor tand- en gebitsprotheses. Peter is een vakbekwame tandprotheticus met oog voor service en detail. Samen met zijn deskundige team zorgt hij voor een passende en duurzame prothese waar de cliënt lang plezier van heeft.
Men staat in de ‘Tandenwinkel’ voor de cliënten: spoedreparaties aan gebitsprothesen, het aanmeten van tanden, adviezen voor mondverzorging, aanpassing en verbetering van oude prothesen en nog veel meer.

Veel cliënten willen de ‘Tandenwinkel’, zoals de zaak in de volksmond genoemd wordt, niet missen. Desgewenst zijn natuurgetrouwe gebitten in één dag klaar; reparaties in 30 minuten. Aan-huis-behandeling voor minder validen is mogelijk.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *