Keuvel, De 6-10Website: www.action.nl/noordwijk/
Telefoon: (022) 85 650 80

Warenhuis Action

0289. Keuvel, De B6-10-2

De Keuvel 6-10;
Warenhuis Action

Action is een snelgroeiende internationale non-food discounter met meer dan 500 winkels in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk en meer dan 20.000 medewerkers. Van oorsprong is Action een Nederlandse winkel en met hun no nonsens mentaliteit staat Action bekend om de lage prijzen en een divers en verrassend assortiment.

Van de meer dan 5.000 artikelen die Action aanbiedt, behoort ongeveer een derde tot het vaste assortiment. De rest van het assortiment is variabel en wisselt snel. In de Action winkels vind je onder meer schoonmaakartikelen, kantoorbenodigdheden, speelgoed en textiel.         

Action groeit sterk qua omzet, resultaat, aantal winkels en aantal werknemers. Op de plekken waar Action zich vestigt geven ze een positieve impuls aan de economie en werkgelegenheid. Het Action-hoofdkantoor en grootste distributiecentrum zijn gevestigd in Zwaagdijk-Oost (Noord-Holland). Het tweede distributiecentrum, gevestigd in Limburg, is gebouwd om verdere internationale groei te faciliteren. Het bevoorraadt de landen België, Duitsland en Frankrijk en het zuidelijk deel van Nederland.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *