Kerkstraat 40AWebsite: www.keunn.nl/
Telefoon: Pauly: 06-29 73 37 57 Linn: 06-57 93 18 04

Woonaccessoires-winkel ‘Keunn’

0262. Kerkstraat B40A-2

Kerkstraat 40A;
Keunn, Woonaccessoires.

Eerder was hier de horlogerie van Cornelis Waasdorp, die een dependance in de Bomstraat had.

Laatstelijk was hier, tot haar overlijden in 2012, Wolwinkel Phildar van mevrouw G. Eisses-van der Ploeg uit Katwijk.

Keunn bestaat sinds 1 augustus 2015 en is gestart door Linn en Pauly. Linn is afgestudeerd aan de Willem de Kooning academie en heeft sinds 2010 haar eigen label: LINNDESIGN.

Pauly was vijfeneenhalf jaar eigenaar van zijn eigen shop (Seventy7even) in Noordwijk Zee in het pandje: Bomstraat 32A. Hun gezamenlijke interesses en passie voor vintage en industriële one-of-a-kind meubels en accessoires bracht hen samen. Al snel was een nieuw idee geboren. De zoektocht naar het juiste pand bracht ze naar Kerkstraat 40A in Noordwijk-Binnen. Dit sfeervolle en authentieke pand heeft de uitstraling waar ze naar op zoek waren. Na drie maanden hard werken is KEUNN geopend!
De combinatie van deze twee maakt KEUNN zo uniek. ‘Voor thuis en op straat’ is dan ook meer dan toepasselijk. Met vintage, industriële, eigengemaakte woonaccessoires en kleine meubels kan je je huis geheel inrichten. Weet je wat je mooi vindt maar lukt het niet om er een geheel van te maken? Laat het ons weten dan geven wij persoonlijk styling-advies tot een complete make-over van je (woon)kamer.

Het ‘op straat’ gedeelte bestaat uit betaalbare basics van verschillende merken en longboards voor de beginnende longboarder.Naast de verkoop van longboards hebben wij ook nog een ‘LONGBOARDSCHOOL’ (www.keunn.nl/longboardschool/. Wil jij leren longboarden? Onze leraren staan voor je klaar.

Pauly en Linn zijn er trots dat hun droom in vervulling is gegaan en willen dit graag met anderen delen.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *