Limburg Stirumstraat, Van 58Website: www.accvdplas.nl/
Telefoon: (071) 36 470 91

Accountantskantoor Van der Plas

0342. Limb Stirumstraat B58-2

Van Limburg Stirumstraat 58;
Accountantskantoor Van der Plas B.V.

Eerder was hier: de Melkwinkel van Pancras van der Plas; later de Supermarkt van Hein van der Meer en weer later: ‘de Buurtsuper’ van Nico Paardekooper.
Thans is hier Accountantskantoor Van der Plas, dat eerder op het adres Van Limburg Stirumstraat 13, hoek Lindenhofstraat, was gevestigd.

Accountantskantoor Van der Plas B.V.

Sinds 1993 werkt Accountantskantoor Van der Plas in en rond de Rijn-, Duin- en Bollenstreek voor ondernemingen in diverse branches. Het motto is: ‘groot zijn door klein te blijven.
Het accountantskantoor is aangesloten bij het toonaangevende Novens Accountants.
Dit is een samenwerkingsverband van meerdere accountantskantoren gevestigd in Noordwijk, Voorhout, Noordwijkerhout, Katwijk en Lisse. Van der Plas biedt de relaties de kennis, kunde en betrouwbaarheid van een grote kantoororganisatie en combineren dit met de persoonlijke betrokkenheid en slagvaardigheid van de lokaal opererende vestigingen, waarbij de mens achter de cijfers centraal staat.
Accountantskantoor Van der Plas  onderscheidt zich van andere kantoren door een nuchtere, frisse en doordachte blik. Speerpunten van hun manier van werken zijn persoonlijk en klantvriendelijk contact en een doelgerichte en professionele aanpak. Van der Plas is sinds 1993 actief in Noordwijk en heeft dus een ruime ervaring. Het kantoor heeft alle denkbare specialisten in huis om ondernemers van dienst te kunnen zijn.
Aan het kantoor zijn onder andere een Register-Accountant (RA), drie Accountant-Administratieconsulenten (AA) en een fiscalist (FB) verbonden. Door de kleinschaligheid van hun lokale kantoor in Noordwijk zijn de communicatielijnen kort. Men treft altijd iemand aan die de u als cliënt van dienst kan zijn.
De cliënt/de ondernemer krijgt een vast team van medewerkers, waarin ieder op zijn of haar terrein zich met uw onderneming bezighoudt.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *