Nieuwe Offemweg 2Website: www.abswoude.nl/
Telefoon: (071) 36 436 00

Benzinestation Peut

0403. Nieuwe Offemweg B2-2

Nieuwe Offemweg 2;
Benzinestation Peut Nieuwe Offemweg.

Begonnen met een garage in een omgebouwde bollenschuur Zwarteweg 2.
In 1966 begon de Firma Van Abswoude een benzinestation aan de Schiestraat en in 1972 nam Van Abswoude het nieuwe bedrijfspand op het perceel naast het benzinestation aan de Nieuwe Offemweg in gebruik. In de loop der jaren groeide het bedrijf hier uit z’n voegen, waarna in 2003 Van Abswoude’s Autopromenade op het bedrijventerrein ‘s-Gravendijck geopend werd.

Van Texaco naar Peut

Peut is ontstaan uit de samenwerking van een aantal bevlogen ondernemers met dezelfde idealen en passie, die bovendien ieder voor zich lokaal erg betrokken zijn. Een groep ondernemers die elkaar ook nog eens aanvullen en versterken. Tank en Schenk is een spaarprogramma wat hieruit is ontstaan en mooi aansluit bij de kernwaarden van Peut en van de familie Van Abswoude. Bevlogenheid, passie, idealen en samenwerking zorgen er voor dat verenigingen, clubs en goede doelen kunnen blijven bestaan en een belangrijke bijdrage aan de (lokale) samenleving leveren.

Om die reden gelooft men bij Van Abswoude ook in Tank en Schenk. Tank en Schenk staat dicht bij de samenleving. Wij verwachten jaarlijks tussen de € 20.000 en de € 30.000 terug te geven aan de samenleving. En dat is toch geweldig!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *