Keuvel, De 48Website: www.saltymermaids.nl/
Telefoon: (071) 36 212 48

Damesmode en lederwaren Salty Mermaids

0294. Keuvel, De B48-1

De Keuvel 48;
Fashion Damesmodeshop Salty Mermaids.

Eerder was deze ruimte een onderdeel van brood- en banketbakkerij Van Westerop.

In dit pandje was tot 1 juli 2015 ‘Van Eeden & De Ridder schoenreparatie en lederwaren’ gevestigd. Cor de Ridder heeft per 1 juli 2015, na ruim 50 jaar van z’n schoenmakersvak afscheid genomen en gaat genieten van een welverdiende rust. Sanne van Eeden koos voor haar Fashion Shop voor de naam ‘Salty Mermaids’.

Salty Mermaids en de naastgelegen winkel Roses Only hebben thans hun krachten gebundeld en hebben nu een prachtige opening naar elkaars winkel. Tevens hebben beide winkels onlangs een mini metamorfose ondergaan.

In het pand De Keuvel 48 heeft Sanne van Eeden een uniek en eigentijds kledingboetiekje in het gezellige Noordwijk-Binnen waar je de juiste kleding, tassen, sieraden en accessoires vindt, tegen de juiste prijs. In het boetiekje word je in een gezellige ambiance ontvangen en zal je uitgebreid en eerlijk geadviseerd worden volgens de laatste trends in de mode.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *