Limburg Stirumstraat, Van 36Website: www.embracenoordwijk.nl
Telefoon: (071) 36 158 05

Damesmodewinkel Embrace Noordwijk

0335. Limb Stirumstraat

Van Limburg Stirumstraat 36;
Damesmodewinkel Embrace Noordwijk.

Embrace betekent omhelzen, omarmen. En daarmee wil de damesmodewinkel vooral zeggen: ‘bij ons ben je van harte welkom’. Voor mooie collecties (fijne mode voor elke dag), betaalbare prijzen (het leven is tenslotte al duur genoeg), goede service (de klant is koning) en oprecht advies (wij zullen je nooit de deur uit laten lopen met iets dat niet staat of past). 

Je vindt Embrace op tien verschillende locaties verspreid over het hele land, van Terneuzen tot Venray en van Hippolytushoef tot Malden.                                                                                                                 
Embrace is een initiatief van tien zelfstandige ondernemers die gezamenlijk voor je op zoek gaan naar de leukste collecties. En hoe eigenzinnig ze ook zijn, ze delen allemaal dezelfde visie als het gaat om winkelen: ‘de klant is altijd nummer 1. Wij kennen onze regio, onze buurt, onze straat en onze klanten. De meeste dames kennen we persoonlijk. En nieuwe klanten leren we graag snel kennen’. Binnenstappen bij embrace start dan ook vaak met een gezellig praatje, als je dat wilt natuurlijk. Want als we aan één ding een hekel hebben dan is het wel aan opdringerige verkoopsters. Het moet vooral prettig zijn om bij Embrace te winkelen. Dus zorgen we er voor dat er altijd wel iets te beleven is in de winkel: een scherpe aanbieding, een leuke win-actie of een compleet Ladies Event.
De kracht van Embrace is de verscheidenheid aan merken die we hebben. Daar kun je eindeloos veel combinaties mee maken. De sfeer in de winkel is gezellig, de grote koffietafel zit vaak vol en we hebben persoonlijke aandacht heel hoog in het vaandel staan. Daardoor voelen klanten zich in de winkel thuis. Jonge moeders komen binnenwippen als de kinderen naar school zijn, maar ook de moeders van deze moeders komen bij ons langs. Oudere dames gaan zich steeds jonger kleden. Nu kun je aan moeder en dochter makkelijk dezelfde broek verkopen. Sommige klanten kopen kleding, maar bewaren het dan voor zondag of voor een feestje. Ze zijn bang dat het voor doordeweeks te netjes is. Je ziet nu veel glitters in stoffen, maar die zijn echt niet alleen voor een feestje. Als vrouwen bang zijn om op te vallen houden we daar met ons advies rekening mee. Het is echt heel belangrijk dat iemand zich goed voelt. Bij twijfel kun je beter nog even wachten en later terug komen. Als je niet meteen denkt dit is leuk, dit voelt goed, dan is het het ook vaak niet.

Zie bij: Van Limburg Stirumstraat 38 (Beddenspecialist Verkade).

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *