Molenstraat 45-47Website: [email protected]
Telefoon: (071) 36 122 61

Doe Het Zelf Markt Hubo Noordwijk

0381. Molenstraat A45-47-3

Molenstraat 45-47;
Hubo Noordwijk.

Hier was vele jaren doe-het-zelf zaak Fixet van Van der Loo gevestigd. Deze winkel vond z’n oorsprong in het hebben van een wagenmakerij, later ijzerwarenwinkel en het daarbij behorende vakmanschap van Van der Loo, Voorstraat 6-8.

Doe Het Zelf Markt Hubo Noordwijk

De Hubo vestiging: Doeland Hubo (Keyserswey 46), eerder: Doeland Dekker (Pickéstraat 64) is beëindigd en o.a. in verband met de goede naam van dat bedrijf is gekozen voor de nieuwe benaming: Hubo Noordwijk.

Bij Hubo Noordwijk krijg je service, specialiteiten, vakmanschap en een persoonlijke benadering. Hubo Noordwijk is gemakkelijk te bereiken en tijdens de openingstijden wordt de klant met woord en daad terzijde gestaan. Kortom: Hubo blijft het vertrouwde adres voor alle klussen.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *