Rederijkersplein 6Website: www.outletdrogist.nl
Telefoon: ---

Drogisterij, De outlet drogist

23. REDERIJKERSPLEIN-3 Outlet Drogist

Rederijkersplein 6;
Drogisterij De Outlet Drogist.

Bij de oplevering van dit pand was hier groentehandel Van der Kwaak gevestigd.
Destijds was hier Drogisterij De la Rie. 

Thans is hier: De Outlet Drogist. 

Al onze artikelen zijn 35% tot 70% goedkoper dan de reguliere winkels.

Wij kopen in bij reguliere groothandels. Onze artikelen zijn dus echte merken en geen namaak. U kunt van ons kwaliteit en service verwachten. Regelmatig krijgen we weer nieuwe producten. Wilt u hiervan op de hoogte blijven meld u dan aan voor onze nieuwsbrief of volg ons op Twitter (@outletdrogist) en Facebook (outlet drogist).

Voor al onze producten geldt op = op. Omdat artikelen ook vanuit een fysieke winkel verkocht worden, kan het theoretisch voorkomen dat producten tegelijk op de website als in de winkel worden verkocht. Mocht het zijn dat een artikel dat u via de website heeft besteld uitverkocht is melden wij dit zo snel mogelijk en retourneren wij u uw betaling.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *