Voorstraat 76Website: www.hotelroyal.nl
Telefoon: (071) 36 465 12

Hotel Royal

616. Voorstraat B76-2

Voorstraat 76
Hotel Royal

Hotel Royal Noordwijk is gevestigd in een sfeervol pand, in de oude dorpskern van Noordwijk-Binnen en vlakbij het strand. In dit levendige familiehotel staat persoonlijke aandacht voorop.

Vanaf de aankomst tot het vertrek heeft men het gevoel thuis te zijn. In het hotel treft men een sfeervolle bar, lounge en biljartzaal. Tevens kan men in het à la carte restaurant terecht voor lekkere gerechten en diverse menu’s in het weekend. De kamers van Hotel Royal Noordwijk hebben elk een eigen stijl en zijn voorzien van televisie,  telefoon en een badkamer met bad en/of douche en toilet. De  appartementen hebben elk een compleet ingerichte keuken.

De omgeving van Hotel Royal Noordwijk biedt voor elk wat wils. Lekker fietsen of wandelen door de duinen, zomers luieren op het brede strand of een bezoekje brengen aan de kleurrijke bollenvelden. Het strand ligt op ongeveer 1,5 km van het hotel. In het centrum van Noordwijk vindt u diverse restaurants en bars, ideaal voor een avondje uit. Heeft men een dagje minder mooi weer? Breng dan een bezoek aan Leiden (14 km). Hier kunt u eindeloos wandelen door de vele hofjes en over de grachten. Of ga naar winkelstad Den Haag (36km).

De appartementen zijn te huur voor zowel korte als langere periodes en zijn daardoor bijvoorbeeld uitermate geschikt voor mensen die op zoek zijn naar tijdelijke woonruimte. Bij de appartementen is bovendien een parkeergelegenheid. Maak ook kennis met de luxe van het verblijf in een comfortabel appartement, gecombineerd met de gemoedelijke sfeer van een familiehotel.

Momenteel wordt Hotel Royal gerund door Hein en Celine Alders en Celine’s echtgenoot Hans Spiekerman. Royal is uitermate geschikt voor grote gezelschappen. Vroeger werden in Royal officiële speelfilms en theateruitvoeringen vertoond.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *