Rederijkersplein 7-11Website: lidl.nl/NoordwijkZH
Telefoon: (020) 70 950 39

Supermarkt Lidl

08-10-4-Lidl

Rederijkersplein 7-11;
Supermarkt Lidl.
                                                                                                                    
Het begon destijds op deze plaats met supermarkt P.V. (Piet Verweij, die eerder een grote winkel in de IJmuiderstraat 8-10 had). Daarna werd het supermarkt Toptien, vervolgens supermarkt Super de Boer. Thans is er supermarkt Lidl, die begin 2015 een grootscheepse uitbreiding heeft ondergaan (o.a. het pand Rederijkersplein 7 werd verbouwd tot Lidl).

Lidl behoort tot de Schwarz-ondernemersgroep en daarmee tot het grootste netwerk van supermarkten binnen Europa. In de jaren zeventig opende Lidl in Duitsland het eerste filiaal. In oktober 1997 openden de eerste acht Nederlandse Lidl's winkels de deuren. De groei in ons land zette daarna snel door, tot al over de 400 filialen vandaag de dag. Ook internationaal breidde Lidl is inmiddels actief in 27 landen in Europa.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *