Molenstraat 19Website: www.galeriecoiffure.nl
Telefoon: (071) 36 100 12

Kapsalon Galerie Coiffure

0375. Molenstraat A19

Molenstraat 19;
Galerie Coiffure.

Destijds was hier bakkerij ‘De Verbetering’. Cor Zoet was bedrijfsleider bij bakkerij De Verbetering en als bijverdienste had hij een klompenhandel achter de broodwinkel: Zoet’s Brabantsche Klompenhandel.
Thans is hier dames-, heren- en kinderkapper Galerie Coiffure gevestigd.

Kapsalon Galerie Coiffure

Galerie Coiffure is de exclusieve kapsalon voor Redken, Kerastase en L’Oreal. Men werkt er zoveel mogelijk op afspraak. In de kortgeleden geheel vernieuwde salon hebben de kapsters alle aandacht en tijd voor de cliënt. Heeft men een vraag over een behandeling, of zin in een ander kapsel? ‘Galerie Coiffure’ geeft je graag een persoonlijk advies. Sinds kort is de bijbehorende schoonheidssalon Dermée geopend.           
Kapsalon Galerie Coiffure van Monique en Wim van Hage, is een begrip in Noordwijk. De Van Hage’s zijn dan ook best trots op de ontwikkelingen en groei van de afgelopen jaren.

Monique is in 1967 geboren in Voorhout en heet van haar meisjesnaam Van der Ploeg. Wim is een echte Noortuk-binder: geboren in 1964 in de Voorstraat, waar zijn ouders een kwaliteitsslagerij hadden. 

Monique werkte in de jaren 80 bij Annet Voetberg Haarmode in diezelfde Voorstraat (nummer 1) en verhuisde in 1989 mee naar de Kerkstraatpassage die net nieuw gebouwd was. Op 1 januari 1993 werd die salon overgenomen en een half jaar later omgedoopt tot GALERIE COIFFURE; vanwege de passage. Er waren op dat moment 3 kapsters in dienst, maar in de loop van de jaren groeide de salon gestaag.

Nadat in september 1996 De Barbier Herenkapper de deuren opende in de Molenstraat op nummer 31, werd  in december 2000  Charis Coiffures in de Molenstraat op nummer 19 overgenomen. Sinds 5 maart 2001 is Galerie Coiffure gevestigd op de plek waar het nu nog steeds zit.  Momenteel bedient Galerie Coiffure  een brede doelgroep in alle leeftijden. Alle kapsters zijn gediplomeerd, hebben ervaring en volgen regelmatig cursussen, zodat de Galerie een goede kwaliteit tegen een nette prijs kan leveren.

Voor een afspraak maken kan men altijd langskomen of bellen. Mailen kan ook.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *