Limburg Stirumstraat, Van 46Website: www.kringloopwinkelnoordwijk.nl/
Telefoon: 06-33 89 04 12

Kringloopwinkel Noordwijk

0340. Limb Stirumstraat B46-2

Van Limburg Stirumstraat 46;
Kringloopwinkel.

In het verleden was hier Bouwbedrijf Klein Gunnewiek gevestigd. Later kwam hier Music All In en en weer later Wally sports en Boreas sports.  
‘Music all in’  vertrok naar Keyserswey 63 op het bedrijvenpark ’s-Gravendijck, en Boreas sports werd verplaatst naar de voormalige showroom van Autohandel Van Abswoude: Nieuwe Offemweg 2.

5 maart 2012 werd de Stichting Kringloop Noordwijk opgericht.Het doel van de stichting is ‘het doen hergebruiken van goederen en materialen; het geven van voorlichting op het gebied van milieubewust inkopen, hergebruik en het scheppen van zinvol werk’.
De Stichting tracht haar doel te verwezenlijken o.a. door het inzamelen, repareren en verkopen van goederen en materialen via een Kringloopwinkel. Een gedeelte van de overwinst wordt aangewend om lokale goede doelen te ondersteunen d.m.v. sponsoring en giften.       
Vanaf 1 maart 2012 is de Kringloopwinkel Noordwijk gevestigd in het pand Van Limburg Stirumstraat 46.

Deze winkel is na een  verbouwing op 1 mei 2012 voor verkoop geopend. Met een oppervlakte van 450 m kan een breed programma worden ingezameld en aangeboden. De Kringloopwinkel Noordwijk verhandelt: meubilair, witgoed en elektra, huishoudelijke artikelen, speelgoed, boeken, muziek, kleding, schoenen, accessoires en curiosa. De Stichting hoopt en verwacht hiermee het hergebruik van goederen in Noordwijk te kunnen stimuleren en een breed aanbod te hebben voor elke beurs.

De mensen van Kringloopwinkel Noordwijk kunnen, in eigen beheer, grotere goederen en grote volumes aan huis ophalen, alsmede helpen huizen leeg te maken en bezemschoon op te leveren.De initiatiefnemer van Kringloopwinkel Noordwijk is de plaatsgenoot Sjaak van Schie. Met roots in de detailhandel in Noordwijk-Binnen en met zowel technische als commerciële ervaring steekt hij 100% van zijn tijd in de ontwikkeling van kringloop in Noordwijk. Sjaak is ook zeer actief als vrijwilliger, wat zal helpen een sterk team van vrijwilligers op te bouwen.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *