Marcellusstraat 1AWebsite: www.meubelstoffeerderijhermans.nl
Telefoon: 06-18 67 95 14

Meubelstoffeerderij Sjors Hermans

0369. Marcellusstraat A1A-1

Marcellusstraat 1A;
Meubelstoffeerderij Sjors Hermans,

Oorspronkelijk was deze ruimte een schuur bij het pand Sint Jeroensweg 8: ‘De Vitaminebron’ van groentenman Van der Meer en later: Woninginrichting Rotteveel.
In het voorste gedeelte van deze ruimte had Sjors’ zuster Ria destijds haar Pedicuresalon.

Meubelstoffeerderij Sjors Hermans

Na de opleiding tot allround stoffeerder is Sjors op zoek gegaan naar werk in de complete woninginrichting en meubelstoffering.                       
Bij een complete woninginrichter in Leiden leerde hij de kneepjes van het vak meubelstofferen.
Door heel veel te stofferen werd zijn kennis over te gebruiken materialen ook steeds groter. Het woning stofferen heeft hij ook in Leiden geleerd, trappen stofferen, vloerbedekking leggen, gordijnen, luxaflex en rolgordijnen meten en ophangen het kwam allemaal voorbij.

Tegelijkertijd deed hij heel veel ervaring op met klanten, zowel in de winkel als bij de mensen thuis. Uiteindelijk is hij hier in de Marcellusstraat voor zichzelf begonnen, de eerste drie jaar halve dagen naast zijn toenmalige baan, in mei 2006 heeft hij besloten om er helemaal voor te gaan. In deze periode werd hij ook nog door het Hout- en Meubileringcollege in Amsterdam gevraagd om een dag in de week les te komen geven op de afdeling wonen aldaar. Dat heeft hij met heel veel plezier gedaan.

Meubelstoffeerderij Hermans is een bedrijf waar kwaliteit hoog in het vaandel staat. Waar naar uw wensen geluisterd wordt, u een lekker kopje koffie krijgt en op uw gemak een stofje van uw keuze zoekt en vindt. Waarbij hij u met raad en daad terzijde staat, om daarna met veel enthousiasme en precisie voor u aan de slag te gaan. Sjors komt ook geheel vrijblijvend op afspraak bij u thuis met staalboeken. Hij kan dan bekijken of een meubel het nog waard is om te stofferen. Daarna adviseert hij u met het kiezen van welke soort stof en de kleur ervan met betrekking tot de rest van uw interieur.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *