Voorstraat 117Website: www.beautyvoorstraat.nl/
Telefoon: 06-43 27 40 79

Schoonheidssalon: Beauty en Huidinstituut Voorstraat

0529. Voorstraat A117-2

Voorstraat 117;
Beauty & Huidinstituut Voorstraat.

Tot 1887 vormden Voorstraat 113, 115 en 117 één geheel. Ná 1887 worden hier drie woonhuizen gebouwd (nummers 115, 117 en 119). In 1958 wordt vishandelaar Franciscus P. Caspers de nieuwe eigenaar en in 1977: Johannes A. Caspers. In 2012 werd de ‘bakschuur’ volledig gerestaureerd en ingericht als schoonheidssalon Thans is hier Schoonheidssalon Beauty & Huidinstituut Voorstraat van Fanny van den Berg.

Een mooie huid begint met een gezonde huid. Om dit te bereiken en te behouden is een effectieve, professionele medisch/cosmetische huidverzorging van essentieel belang.
99% van alle huidverzorging die in de winkel verkrijgbaar is, heeft alleen maar effect op het bovenste laagje van de huid. Een optimaal functionerende huid wordt echter pas bereikt door de diepere huidlaag te bereiken.

Medik8 biedt u professionele producten voor elk huidtype en elk huidprobleem. Doordat er in de diepere huidlagen op cellulair niveau wordt gewerkt, verminderen fijne lijntjes en zonneschade, het vochtgehalte verbetert en de huidvernieuwing wordt gestimuleerd met een jongere, gezondere huid als resultaat.
Alle Medik8 producten zijn 100% vrij van parfum, parabenen en zeep. Ook is Medik8 vrij van SLES/SLS en sulfaat en bevat geen agressieve reinigingsmiddelen. De producten bevatten wél bio-ingrediënten en hebben een groene chemie-werking. Kortom:

Medik8 biedt al het goede wat uw huid nodig heeft

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *