Molenstraat 19DWebsite: www.salondermee.nl/
Telefoon: (071) 36 227 71

Schoonheidssalon Dermée

0376. Molenstraat A19D

Molenstraat 19D;
Schoonheidssalon Dermée en Lisette Passchier

Deze salon is gerelateerd aan kapsalon ‘Galerie Coiffure’ en daardoor ideaal om jezelf eens helemaal te laten verzorgen. De salon is op de begane grond en bereikbaar door de kapsalon, maar óók via een eigen ingang aan de Molenstraat.

Lisette Passchier is sinds 1 november 2015 werkzaam bij Salon Dermée in Noordwijk-Binnen. Zij is een gediplomeerd schoonheidsspecialiste niveau 4. U kunt bij haar voor meer terecht dan alleen een wellness behandeling. Lisette is gespecialiseerd in acné, huidveroudering, donkere huid en mannenhuid. Tevens is zij een gediplomeerd pedicure, ook voor diabetici en reumapatiënten.  Bij Lisette in de salon staat persoonlijke aandacht voorop.

Bij de eerste behandeling neemt zij wat extra tijd zodat er kan worden bepaald welke behandeling op dat moment de beste is voor uw huid. Verder wordt dat per keer weer bekeken en zonodig aangepast: de ene keer heeft uw huid behoefte aan een vochtregulerende behandeling terwijl er bij een volgende afspraak meer behoefte is aan een kalmerende behandeling voor de huid.

Voordat Lisette bij Salon Dermée aan de slag ging, heeft zij de laatste negen jaar onder meer ervaring opgedaan bij Hotels van Oranje en Institut de Beauté ‘Salon Claire’ te Haarlem.  Zij heeft er voor gekozen om te gaan werken met het merk ‘Eccelente Cosmetics’, dat biedt voor elk huidtype een passende behandeling en is ook in de salon te koop om thuis te gebruiken. Eccelente Cosmetics is een natuurproduct zonder toegevoegde parabenen.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *