Molenstraat 18Website: www.delangesport.nl
Telefoon: (071) 36 129 27

Sportartikelen De Lange Sport

0388. Molenstraat B18

Molenstraat 18;
De Lange Sport.

De Lange Sport is in het linker gedeelte gevestigd en Steenvoorden Tweewielers in het rechter gedeelte van het totale pand. De Lange Sport bestaat al 30 jaar. Jaap, later Arie de Lange, begon de rijwielreparatie aan de overzijde van de Molenstraat op nummer 5, waar destijds de Berkhout D.H.Z.-zaak was. In die 30 jaar hebben zij een goede band ontwikkeld met de vele sportverenigingen die Noordwijk en omstreken) rijk is.
Zij weten wat er leeft binnen de verenigingen en waar de sporter behoefte aan heeft; een persoonlijke benadering, een vakkundig advies en een goede service.

Tennis en voetbal zijn belangrijke pijlers, maar ook andere sporters kunnen terecht bij De Lange in de Molenstraat. De Lange Sport is onderdeel van de Sport 2000 groep. Een groep die op dit moment bestaat uit meer dan 3000 winkels in 19 landen. Door lid te zijn kunnen zij door het jaar heen verrassen met scherpe aanbiedingen en exclusieve producten.

In samenwerking met Nike zijn alle jeugdteams van VV Noordwijk voorzien van een complete outfit. Ook zorgen zij, wederom in nauwe samenwerking met Nike, dat de eerste selectie (1e en 2e) er op en top uitziet.

Nike staat voor jong, dynamisch, flair en uitstraling en dat willen we terugzien op het voetbalveld van VV Noordwijk. Dat is de laatste jaren al goed gelukt.

De Lange Sport verzorgt voor VV Noordwijk ook pakketten voor complete teams. Een voorbeeld hiervan is het team van De Pensionados.

Al meer dan 10 jaar is De Lange Sport hoofdsponsor van De Pensionados (het 4e team van VV Noordwijk)  Het team der Pensionados bestaat hoofdzakelijk uit (legendarische) spelers van het eerste of tweede van Noordwijk uit lang vervlogen tijden.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *