Voorstraat 14Website: www.zeepaanzee.nl
Telefoon: 06-23 55 69 10

Theaterhuis van Martine Zeeman

574. Voorstraat B14-3

Voorstraat 14;
Theaterhuis van Martine Zeeman.

In het verleden was hier de rijwielhandel van N. Kieft, een naaimachinehandel,Manufacturenzaak Magazijn ‘de Zon’ van Willem J.E. Tissing en de Noordwijkse Balletschool begonnen door Nancy Geerdes.
Tijdens de evacuatie tijdens WO II was dit pand in gebruik bij fotohandel Jan Steen uit de Hoofdstraat.

Martine Zeeman

Martine Zeeman woont sinds 1987 in Noordwijk. Na de middelbare school volgde ze de opleiding Ziekenverzorging, waarna ze werkte in de gezondheidszorg. Inmiddels is Martine alweer tien jaar actief met haar eigen theaterprojecten en -producties in samenwerking met anderen.   
In 2012 is ze afgestudeerd als Docent Theater en Educatie aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht en ging ze verder met stichting ZEEP aan ZEE, dat ze wil laten uitgroeien tot een podium waar mensen van acht tot tachtig jaar met theaterambities terecht kunnen.               

Als regisseur en actrice is ze bekend in tal van theaterproducties in Noordwijk, Amsterdam en Den Haag. Als theaterdocent is ze werkzaam op de Haagse Hogeschool en geeft tevens toneelles aan kinderen, jongeren en volwassenen in Noordwijk.
Het werk van Martine Zeeman onderscheidt zich door de haar kenmerkende eigenheid, waarmee ze ongewone paden betreedt.
Ze wil het verhaal met zijn personages door haar publiek laten ontdekken en tot leven wekken met durf, echtheid en humor.
Vanuit creativiteit en nieuwsgierigheid is ze altijd op zoek naar kruisbestuivingen met andere kunstdiciplines.
Theaterhuis

Sinds september 2014 is het pand in gebruik als TheaterHuis van Martine Zeeman Theaterprodukties. Hier kunnen theateractiviteiten verder worden ontplooid, worden lesgegeven en decors en rekwisieten worden opgeslagen.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *