Lindenplein 7Website: www.berg-berg.com
Telefoon: (071) 36 167 31

Woninginrichting Berg&Berg

A07-8-BergBerg

Lindenplein 7;
Woninginrichting Berg&Berg

In het verleden waren hier achtereenvolgens gevestigd: slager Koops, slager A.J. van den Berg en daarna paardenslager Van den Akker Sr., later diens zoon Ton van den Akker. In het slachterijgedeelte achter de winkel hadden Van den Berg en Kraska daarna samen Loempiafabriek ‘de Duif’ gevestigd waar loempia’s en worsten voor Poolse mensen werden gedraaid. Ná Ton van den Akker, werd het de woninginrichting van Fer van Duuren en daarna de woninginrichting van Louis Mesman. Tot 1 januari 2015 was hier Woninginrichting Berg&Berg gevestigd, met Louis Mesman als bedrijfsleider. Sedert 1 januari 2015 staat de winkel op naam van Sabrina Mesman, dochter van Louis Mesman, die de huidige winkel op het Lindenplein als een franchisevestiging van Berg&Berg exploiteert.

Woninginrichting Berg&Berg

In Berg&Bergs woonwinkel in Noordwijk vindt u de nieuwste trends op het gebied van woninginrichting. Grote merken als Luxaflex, Desso en Kobe maken deel uit van het ruime assortiment op het Lindenplein. Bijgestaan door een persoonlijk advies, maakt een bezoek aan deze winkel, wooninspiratie opdoen tot een waar genot. De Berg&Berg woonwinkel in Noordwijk is één van de 14 vestigingen die het familiebedrijf kent.

Ooit begonnen in Haarlem is het nu uitgegroeid tot een woonwinkel concern waar de klant nog koning is en maatwerk geen probleem is. Het motto van Berg&Berg is dan ook: ‘de betere stoffeerders maken het’. Zij staan u graag bij tijdens renovatie van uw woning. Vragen kunt u stellen in de woonwinkel in Noordwijk of direct Dat gemak geven zij u. Zou u graag willen dat er eens iemand bij u thuis komt kijken en tips geeft op woongebied? Vraag dan een uur gratis interieuradvies in Noordwijk, Katwijk, Rijnsburg en omgeving aan.

Kortom: voor het opdoen van inspiratie, een passend advies en maatwerk op het gebied van woninginrichting, kunt u terecht in deze woonwinkel van Berg&Berg in Noordwijk.

Berg&Berg werkt veel in de omliggende plaatsen, zoals: Sassenheim, Katwijk, De Zilk, De Engel, Noordwijkerhout, Voorhout en alle overige omliggende plaatsen.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *