Kerkstraat 73Website: www.mizumi.nl/noordwijk/
Telefoon: (071) 76 760 08

Restaurant Mizumi, Japanese Dining

0207. Kerkstraat A73-2

Kerkstraat 73;
Mizumi, Japanese Dining.

Destijds waren hier achtereenvolgens: de Hoeden- en Pettenzaak van de dames Wijsman, een IJswinkel, de Feestartikelenwinkel van Nard Augustinus, Boekhandel Papyrus van Cor van Tongeren, Restaurant Cavalier van Ton Geerlings, een Joegoslavisch eethuis en tweemaal een Grieks restaurant: ‘Athene’ en ‘Elevsina’. Thans is er Restaurant Mizumi gevestigd.

Een reactie van een gast bij restaurant ‘Mizumi’ ‘Geweldige restaurantervaring bij de bescheiden en vriendelijke gastheer Mo in Noordwijk. Een parel van een restaurant verstopt in Noordwijk-Binnen. Superverse sushi, die ter plekke door een Japanse chef wordt bereid. De smaken zijn niet te evenaren en niet te vergelijken met andere Sushirestaurants. De warme bijgerechten waren allemaal even lekker. Het heerlijke lichte beslag om de garnalen, de zoete saus bij de yakitori en de gebakken knoflook bij de biefstuk. Oog voor detail en smaak! Je weet niet wat je mist als je nog niet bij Mizumi bent geweest!’

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *